Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Faiveley

Chambolle Musigny 1er Cru Les Charmes 2017

Land: Frankrike

Region: Burgund

Type: Rødvin

Druer:

Karakteristikk: Rubinrød farge. Intens og sammensatt duft av modne, røde bær, med hint av blomster, røyk og krydder. Fyldig og elegant smak, preget av røde bær og krydder.

Om vinen: Manuell innhøsting og sortering. 3 ukers maserasjon på store eikeliggere. 16 mnd lagring på eikefat, hvorav 40 % er nye med moderat toast og 60 % er på et år gamle fat.

Om produsenten: Domaine Faiveley ble etablert av Pierre Faiveley i 1825 og siden har familien Faiveley dyrket vinmarkene med den største respekt for sitt terroirs i Côte de Nuits, Côte de Beaune og Côte Chalonnaise. Eiendommen har beliggenhet i Nuits-Saint-Georges, i hjertet av Burgund,. Familien Faiveley har gradvis utvidet og eier i dag vingårder med de beste beliggenhetene i Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay, Puligny-Montrachet, og Mercurey. Gjennomsnitt areal per appelasjon er rundt ett hektar og de drifter mer enn 10 hektar av Grand Crus og nesten 25 hektar med Premier Crus, inkludert Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos des Issarts, Beaune 1er Cru Clos de l'Ecu og Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru, som eksklusivt er eid av familien. (Les Mer...)

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:910.00 ink mva
Horecapris:774.24 eks mva

Vinmonopolnummer: 11605501
Utvalg Vinmonopolet: SPI
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: Kun Vinmonopol
Alkoholnivå: 13,0 %
SAP-nr: 9062038