Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Faiveley

Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru 2014

Land: Frankrike

Region: Burgund

Type: Rødvin

Druer:

Karakteristikk: Dyp rød farge. Kraftig og konsentrert duft av mørke kirsebær og krydder. Fruktig smak med preg av steinfrukt og røde bær.

Om vinen: Manuell innhøsting og sortering. 3 ukers maserasjon på store eikeliggere. 18 mnd fatlagring, hvorav 50 % nye fat.

Om produsenten: Domaine Faiveley ble etablert av Pierre Faiveley i 1825 og siden har familien Faiveley dyrket vinmarkene med den største respekt for sitt terroirs i Côte de Nuits, Côte de Beaune og Côte Chalonnaise. Eiendommen har beliggenhet i Nuits-Saint-Georges, i hjertet av Burgund,. Familien Faiveley har gradvis utvidet og eier i dag vingårder med de beste beliggenhetene i Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay, Puligny-Montrachet, og Mercurey. Gjennomsnitt areal per appelasjon er rundt ett hektar og de drifter mer enn 10 hektar av Grand Crus og nesten 25 hektar med Premier Crus, inkludert Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos des Issarts, Beaune 1er Cru Clos de l'Ecu og Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru, som eksklusivt er eid av familien. (Les Mer...)

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:1,450.00 ink mva
Horecapris:1,227.84 eks mva

Vinmonopolnummer: 7284901
Utvalg Vinmonopolet: HORECA
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 5264080
Alkoholnivå: 13,0 %
SAP-nr: 9050479