Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Faiveley

Gevrey-Chambertin 1er Cru Lavaux St. Jacques 2016

Land: Frankrike

Region: Burgund

Type: Rødvin

Druer:

Karakteristikk: Dyp rubinrød farge. Tiltrekkende duft med intens aroma av små, mørke bær.Kraftig og konsentrert smak, elegante tanniner. Aromatisk og med en touch av lær i avslutningen.

Om vinen: Manuell innhøsting og sortering. 3 ukers maserasjon på store eikeliggere. 16 mnd fatlagring, 40 % ny med moderat toast og 60 % 1 år gamle fat.

Om produsenten: Domaine Faiveley ble etablert av Pierre Faiveley i 1825 og siden har familien Faiveley dyrket vinmarkene med den største respekt for sitt terroirs i Côte de Nuits, Côte de Beaune og Côte Chalonnaise. Eiendommen har beliggenhet i Nuits-Saint-Georges, i hjertet av Burgund,. Familien Faiveley har gradvis utvidet og eier i dag vingårder med de beste beliggenhetene i Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay, Puligny-Montrachet, og Mercurey. Gjennomsnitt areal per appelasjon er rundt ett hektar og de drifter mer enn 10 hektar av Grand Crus og nesten 25 hektar med Premier Crus, inkludert Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos des Issarts, Beaune 1er Cru Clos de l'Ecu og Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru, som eksklusivt er eid av familien. (Les Mer...)

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:779.90 ink mva
Horecapris:664.96 eks mva

Vinmonopolnummer: 10724901
Utvalg Vinmonopolet: SPI
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 9059591
Alkoholnivå: 13,0 %
SAP-nr: 9059591