Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Faiveley

Gevrey Chambertin Vieilles Vignes 2016

Land: Frankrike

Region: Burgund

Type: Rødvin

Druer: 100% Pinot Noir

Håndplukkede druer går gjennom maserasjon før det lagres på eikeliggere i tre uker. 10-15% klasemasserasjon. Presses i en vertikalpresse før videre lagring på franske eikefat 14 til 16 måneder. 20-30% nye fat.

Karakteristikk: Klassisk og intens duft med god fruktighet, røde bær, kirsebærsten,sigar og reglis. Kompleks smak med god fylde, fin frukt frisk syre og en tett saftig frukt med tydelige tanniner og en lang utgang.

Om vinen: Håndplukkede druer. 3 ukers maserasjon på eikeliggere. 10-15% klasemasserasjon. Presses i en vertikalpresse før videre lagring på franske eikefat 14 til 16 måneder. 20-30% nye fat.

Om produsenten: Domaine Faiveley ble etablert av Pierre Faiveley i 1825 og siden har familien Faiveley dyrket vinmarkene med den største respekt for sitt terroirs i Côte de Nuits, Côte de Beaune og Côte Chalonnaise. Eiendommen har beliggenhet i Nuits-Saint-Georges, i hjertet av Burgund,. Familien Faiveley har gradvis utvidet og eier i dag vingårder med de beste beliggenhetene i Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay, Puligny-Montrachet, og Mercurey. Gjennomsnitt areal per appelasjon er rundt ett hektar og de drifter mer enn 10 hektar av Grand Crus og nesten 25 hektar med Premier Crus, inkludert Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos des Issarts, Beaune 1er Cru Clos de l'Ecu og Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru, som eksklusivt er eid av familien. (Les Mer...)

Passer til:

Lam og sau

Småvilt og fugl

Lyst kjøtt

Fylde:
Garvestoff:
Frukt:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:435.00 ink mva
Horecapris:355.00 eks mva

Vinmonopolnummer: 8122301
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4974598
Alkoholnivå: 13,5 %
SAP-nr: 9055647