Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Véronique Günther-Chéreau

Château du Coing l'Ancestrale Muscadet 2018

Land: Frankrike

Region: Loire

Klassifikasjon: AOC

Type: Hvitvin

Druer: 100% Melon de Bourgogne

Karakteristikk: Intens gyllen farge. Fruktig og kompleks på nese, med en tydelig mineralitet og duft av sjø. Fruktig smak med hint av hvite frukter og blomster. Smøraktig avslutning.

Om vinen: Sandholdig jord over en sammensatt miks av gneiss og skifer. Vinstokkene er 60 år gamle. Utbytte i henhold til klassifisering er på maks 45hl/h, og det brukes kun naturlig gjær. Der en tradisjonell muscadet ligger mellom 7-14 mnd, ligger l’Ancestrale 45 mnd på bunnfall før flasking. For å godkjennes som en Monnier Saint-Fiacre, må vinen først godkjennes som en Muscadet Sevre et Maine, deretter gjennomgå en andre smaking, som utføres av et ekspertpanel. Den blir sertifisert 60 dager før flasking, og alle flasker må nummereres.

Om produsenten: Véronique Günther-Chéreau har hatt sete i Château du Coing de Saint Fiacre siden 1990, hvor hun er andregenerasjons vinprodusent. Denne eiendommen har noen av de aller eldste vinmarkene i Muscadet-regionen, kjent siden romertiden. Den ligger strategisk og symbolsk til, ved møtet mellom elvene Sèvre og Maine, som nettopp har gitt navn til den klassiske og beste av Muscadets appellasjoner: Muscadet Sèvre et Maine. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: www.chateau-du-coing.com

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:199.90 ink mva
Horecapris:166.94 eks mva

Vinmonopolnummer: 3916401
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: Vinum
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4530317
Alkoholnivå: 12,0 %
SAP-nr: 9053073