Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Zarate

Albarino 2019

Land: Spania

Region: Rias Baixas

Type: Hvitvin

Druer: Albariño

Vinen spontanfermentere,ingen malolaktisk fermentering. Lagret på ståltank før tapping på flaske.

Karakteristikk: En slank albariño med et kjølig, mineralsk preg. Frisk duft av grønne epler og lime. Godt balansert syre med en lang mineralsk ettersmak

Om vinen: Perfekt til litt fetere fiskeretter, som grillet kveite, piggvar eller laks med en burre blanc. Grillede kamskjell, gratinert sjøkreps,blåskjell, fiskesuppe.

Om produsenten: Zárate har beliggenhet i Meaño, hjertet av Salnés Valley i Rias Baixas appellasjonen. Vingården er bygd rundt en Pazo fra 1600- tallet som ble totalt restaurert på 1800- tallet. Eiendommen dekker 6,54 hektar som er delt opp i 11 vinmarker rundt landsbyene Sisan og Padrenda. Begge disse landsbyene ligger i Salnés dalen som anses for å ha det beste terroiret for albariño. Gjennomsnittsalderen for vinrankene er 30 år. Siden 1994 har vinmarkene hatt permanent naturlig dekkvekster som vokser mellom radene og ingen pløying er gjort. Ingen ugressmidler blir brukt, og heller ingen bruk av kjemisk syntetiserte næringsstoffer. I 2006 ble det innvilget Integrert Crop Production sertifisering, som tar sikte på å produsere høy kvalitet og å sikre vindyrkingsmetodene arv og beskytte vårt miljø. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: http://www.albarino-zarate.com

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:232.00 ink mva
Horecapris:210.97 eks mva

Vinmonopolnummer: 309001
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 2730604
Alkoholnivå: 13,0 %
SAP-nr: 9026101