Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Faiveley

Ladoix Blanc 2018

Land: Frankrike

Region: Burgund

Type: Hvitvin

Druer: 100% Chardonnay

Karakteristikk: Lys gul farge med. Fruktig vin med duft av sitrus, gul frukt og litt fat. Middels fyldig hvitvin med fin syrlighet og lang fruktig ettersmak.

Om vinen: Klassisk vinifikasjon, i hovedsak på eikefat (20% nye), 4 ukers varighet før 12 mnd lagring på fat. Vinen gjennomgår noe batonage og kun lett filtrering før tapping på flaske

Om produsenten: Domaine Faiveley ble etablert av Pierre Faiveley i 1825 og siden har familien Faiveley dyrket vinmarkene med den største respekt for sitt terroirs i Côte de Nuits, Côte de Beaune og Côte Chalonnaise. Eiendommen har beliggenhet i Nuits-Saint-Georges, i hjertet av Burgund,. Familien Faiveley har gradvis utvidet og eier i dag vingårder med de beste beliggenhetene i Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay, Puligny-Montrachet, og Mercurey. Gjennomsnitt areal per appelasjon er rundt ett hektar og de drifter mer enn 10 hektar av Grand Crus og nesten 25 hektar med Premier Crus, inkludert Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos des Issarts, Beaune 1er Cru Clos de l'Ecu og Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru, som eksklusivt er eid av familien. (Les Mer...)

Passer til:

Fisk

Skalldyr

Lyst kjøtt

Fylde:
Friskhet:
Sødme:
Frukt:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:319.90 ink mva
Horecapris:278.56 eks mva

Vinmonopolnummer: 8122201
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4974580
Alkoholnivå: 13,0 %
SAP-nr: 9055646