Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Faiveley

Macon Vilages 2017

Land: Frankrike

Region: Burgund

Type: Hvitvin

Druer: Chardonnay

Klassisk vinifikasjon ved bruk av enkel avstilking, sortering av druene og pneumatiske presser for å sikre best kvalitet. Vinen vinifiseres kun på tank. Lagres i over ett år før tapping på flaske.

Karakteristikk: Klassisk. Frisk og fruktig vin med toner av epler og sitrus. God mineralitet, bløt frukt på smak med en balansert syre. Delikat og lett mineralitet.

Om vinen: Deilig vin til de fleste fisk og skalldyrs retter, retter av kylling. Salater med rike dressinger. God til faste oster.

Om produsenten: Domaine Faiveley ble etablert av Pierre Faiveley i 1825 og siden har familien Faiveley dyrket vinmarkene med den største respekt for sitt terroirs i Côte de Nuits, Côte de Beaune og Côte Chalonnaise. Eiendommen har beliggenhet i Nuits-Saint-Georges, i hjertet av Burgund,. Familien Faiveley har gradvis utvidet og eier i dag vingårder med de beste beliggenhetene i Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay, Puligny-Montrachet, og Mercurey. Gjennomsnitt areal per appelasjon er rundt ett hektar og de drifter mer enn 10 hektar av Grand Crus og nesten 25 hektar med Premier Crus, inkludert Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos des Issarts, Beaune 1er Cru Clos de l'Ecu og Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru, som eksklusivt er eid av familien. (Les Mer...)

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:199.90 ink mva
Horecapris:163.92 eks mva

Vinmonopolnummer: 677201
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 2898385
Alkoholnivå: 13,0 %
SAP-nr: 9029879