Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Faiveley

Mazis Chambertin Grand Cru 2017

Land: Frankrike

Region: Burgund

Type: Rødvin

Druer: 100% Pinot Noir

Karakteristikk: Dyp rubinrød farge. Intens og sammensatt duft av røde bær, krydder og eik. Smaken er rik og harmonisk med myke tanniner. Konsentrert med de samme aromaer som på duft. Elegant vin med lang ettersmak.

Om vinen: Manuell innhøsting og sortering. 3 ukers maserasjon på store eikeliggere.. 16 mnd fatlagring, 60 & på nye fat med moderat toast, 40 % på et år gamle fat.

Om produsenten: Domaine Faiveley ble etablert av Pierre Faiveley i 1825 og siden har familien Faiveley dyrket vinmarkene med den største respekt for sitt terroirs i Côte de Nuits, Côte de Beaune og Côte Chalonnaise. Eiendommen har beliggenhet i Nuits-Saint-Georges, i hjertet av Burgund,. Familien Faiveley har gradvis utvidet og eier i dag vingårder med de beste beliggenhetene i Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay, Puligny-Montrachet, og Mercurey. Gjennomsnitt areal per appelasjon er rundt ett hektar og de drifter mer enn 10 hektar av Grand Crus og nesten 25 hektar med Premier Crus, inkludert Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos des Issarts, Beaune 1er Cru Clos de l'Ecu og Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru, som eksklusivt er eid av familien. (Les Mer...)

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:1,750.00 ink mva
Horecapris:1,479.84 eks mva

Vinmonopolnummer: 11167201
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 5356738
Alkoholnivå: 13,0 %
SAP-nr: 9062031