Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Yeastie Boys

Bigmouth Session IPA

Land: England

Region:

Type: Øl og Sider

Druer:

Karakteristikk: Bigmouth er en ekstra blek, ufiltrert, humlet økt. Den er full av tropiske, grapefrukt-, sitron- og hvitvinsmerter fra de Nelson-dyrkede New Zealand-humlene (Nelson Sauvin, Wakatu, Taiheke).

Om vinen: Denne sjarmerende dunken inneholder en lett og lettdrikkende Session IPA sprengt med saftige solkyssede humler i Sør-Stillehavet. En saftig munnfølelse, fra den tunge bruken av hvete og havre, bærer humlesmaken over ganen før du slapper av med en tørr, bitter finish.

Om produsenten: Yeastie Boys er et uavhengig bryggeri selskap basert i Wellington, New Zealand. Det ble opprettet av Stu McKinlay og Sam Possenniskie i 2008. De briste seg på øllandskapet med to trofeer for deres flaggskip Porter Pot Ketel Black og har forblitt stavet fast der siden. The Yeastie Boys sier at de holder seg foran spillet ved å være mat og drikke elskere først og fremst og postmodern håndverk øl kult helter på siden. Laget på motsatte ender av jorden - i New Zealand og Storbritannia - for å holde verden i god ølbalanse. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: https://yeastieboys.co.nz

Passer til:

Aperitif

Storfe

Lam og sau

Fylde:
Friskhet:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:45.00 ink mva
Horecapris:38.00 eks mva

Vinmonopolnummer: Spesialbestilling
Importør: SR Wine
Str: 0,33 L
EPD-nr: Kun Vinmonopol
Alkoholnivå: 4,4 %
SAP-nr: 9062449