Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Faiveley

Bourgogne Pinot Noir 2018

Land: Frankrike

Region: Burgund

Type: Rødvin

Druer: 100% Pinot Noir

Karakteristikk: Klar rubinrød farge. Ung og frisk duft av røde bær. Fruktig og saftig smak av røde bær, blomster og urter. Tørr ettersmak og god lengde.

Om vinen: Druer fra egne vinmarker. Klassisk vinifikasjon, med 3 ukers maserasjon. 12-14 mnd lagring på en blanding av brukt eik og stål.

Om produsenten: Domaine Faiveley ble etablert av Pierre Faiveley i 1825 og siden har familien Faiveley dyrket vinmarkene med den største respekt for sitt terroirs i Côte de Nuits, Côte de Beaune og Côte Chalonnaise. Eiendommen har beliggenhet i Nuits-Saint-Georges, i hjertet av Burgund,. Familien Faiveley har gradvis utvidet og eier i dag vingårder med de beste beliggenhetene i Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay, Puligny-Montrachet, og Mercurey. Gjennomsnitt areal per appelasjon er rundt ett hektar og de drifter mer enn 10 hektar av Grand Crus og nesten 25 hektar med Premier Crus, inkludert Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos des Issarts, Beaune 1er Cru Clos de l'Ecu og Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru, som eksklusivt er eid av familien. (Les Mer...)

Passer til:

Lyst kjøtt

Småvilt og fugl

Svin

Fylde:
Friskhet:
Garvestoff:
Frukt:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:229.90 ink mva
Horecapris:0.00 eks mva

Vinmonopolnummer: 677601
Utvalg Vinmonopolet: BASIS - Kat 6
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: Kun Vinmonopol
Alkoholnivå: 13,5 %
SAP-nr: 9058227