Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Faiveley

Chambolle Musigny 2016

Land: Frankrike

Region: Burgund

Type: Rødvin

Druer: 100% Pinot Noir

Karakteristikk: Middels dyp rød rubin. Duft av modne, røde bær, krydder og røyk. Fruktig og elegant smak, med integrerte tanniner. God lengde.

Om vinen: Manuell innhøsting og sortering. 3 ukers maserasjon på store eikeliggere. 14 mnd lagring på eik, hvorav 20-30 % er nye, med moderat toast.

Om produsenten: Domaine Faiveley ble etablert av Pierre Faiveley i 1825 og siden har familien Faiveley dyrket vinmarkene med den største respekt for sitt terroirs i Côte de Nuits, Côte de Beaune og Côte Chalonnaise. Eiendommen har beliggenhet i Nuits-Saint-Georges, i hjertet av Burgund,. Familien Faiveley har gradvis utvidet og eier i dag vingårder med de beste beliggenhetene i Gevrey-Chambertin, Pommard, Volnay, Puligny-Montrachet, og Mercurey. Gjennomsnitt areal per appelasjon er rundt ett hektar og de drifter mer enn 10 hektar av Grand Crus og nesten 25 hektar med Premier Crus, inkludert Gevrey-Chambertin 1er Cru Clos des Issarts, Beaune 1er Cru Clos de l'Ecu og Corton Clos des Cortons Faiveley Grand Cru, som eksklusivt er eid av familien. (Les Mer...)

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:585.00 ink mva
Horecapris:501.24 eks mva

Vinmonopolnummer: 8153601
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4974572
Alkoholnivå: 13,5 %
SAP-nr: 9055645