Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Font de Joubert

Châteauneuf-du-Pape 2015

Land: Frankrike

Region: Rhône Sør

Type: Rødvin

Druer:

Karakteristikk: Mørke bær, lær, krydder, fiken og tørkede urter, med streif av moreller og tre. Saftig mørk frukt, konsentrert og noe tørket frukt på smak med en pen fylde og lang fast ugang med markante tanniner.

Om vinen: Stort sett det meste av rødt kjøtt og kraftig garnityr, okse, lam, hjort, reinsdyr, småvilt og fugl. Kjøtt kokt i rødvin og braisert kjøtt. Gjerne med sopp og urter.

Om produsenten: Frem til 1998 ble hele produktsjonen fra eiendommen solgt til kooperativet, men den yngre generationen, Caroline og Frédéric Charrier ville det annerledes. Caroline Charrier tok sin vinutannelse i Beaune og har i dag ansvaret for vinfremstillingen. Fremdeles selges 80% av produksjonen til negociant, men målet er å fremstille mer under egen etikett med årene. Eiendommen råder over 3,5. ha. i AOC Chateauneuf du Pape, 4. ha. Cotes du Rhone Village og 10. ha. i Cotes du Rhone. Vinstokkene har en anseelig alder, 1. ha. i Chateauneuf du Pape er 90 år gamle, og i Cotes du Rhone er de 40-50 år. (Les Mer...)

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:350.00 ink mva
Horecapris:287.00 eks mva

Vinmonopolnummer: 5477001
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4631412
Alkoholnivå: 14,0 %
SAP-nr: 9047068