Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Cantine Giacomo Ascheri

Barolo 2014

Land: Italia

Region: Piemonte

Type: Rødvin

Druer:

Denne vinen er semitradisjonelt laget med bruk av både tradisjonelle botte fat og tempraturkontrolert ståltank. Etter gjæring lagres vinene på 3-5 åra gamle botte før en lett filtrering og tapping på flaske. Druene til denne vinene kommer fra Serralunga d'Alba og Verduno.

Karakteristikk: Vinen har en sammensatt duft av asiatiske krydder, tørkete blomster, lær og underskog. I tillegg har den ett tydelig bærpreg i smak og på duft.

Om vinen: Flott vin til høstens vilt, retter av grillet kalv og okse samt sammensatte retter som oksegryter, viltgryter samt vilt fugl.

Om produsenten: Familien Ascheri er av eldgammel opprinnelse og helt tilbake til 1196 er en Ascherius nevnt i Rigestum av byen Alba. Familien bodde i La Morra men i 1880 flyttet Giacomo Ascheri fra La Morra til Bra, hvor han begynte og produsere Barolo og Cantine Giacomo Ascheri ble etablert. Matteo Ascheri, vinmaker, og i dag drifter av eiendommen er stolt av å kunne forvalte en så gammel og vakker arv. Årene fra tidlig 20. århundre og frem til i dag har vært preget av en jevn innsats for å øke kvaliteten og med sikte på å utvide eiendommen., og i 1960 ble kjellerne betydelig modernisert. I dag besitter eiendommen vinmarker med de beste eksponeringene i området. (Les Mer...)

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:329.90 ink mva
Horecapris:286.97 eks mva

Vinmonopolnummer: 7881301
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4891396
Alkoholnivå: 14,0 %
SAP-nr: 9054036