Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Gianni Brunelli

Brunello di Montalcino 2015

Land: Italia

Region: Toscana

Type: Rødvin

Druer: 100% Merlot

Karakteristikk: Frisk og jordlig med klassisk duft av lær og mørke kirsebær, toner av fioler, sopp og sort te. Fint integrert eikearomaer. Tradisjonell og elegant i stilen, stor fylde, bløt i anslaget med delikate tanniner og behagelig strukturerende syre og friskhet. Sitter veldig lenge.

Om vinen: Druene til denne vinen kommer fra Podernovone og Canalicchio. Druene plukkes for hånd før gjæring på tank. Gjæring skjer ved opptil 28 grader i 5-6 dager. Vinen overføres så til videre lagring i ca 24-30 mnd på slovenske botte i størrelse 25 og 30 HL. Vinen tappes på flaske etter en lett filtrering.

Om produsenten: Gianni Brunelli - med et navn som hans, nærmest måtte han være en produsent av Brunello, og faktisk var Gianni Brunelli av gammel Montalcino familie. Giannis far, derimot, hadde solgt eiendomen, og flyttet inn i restaurantbransjen med sin berømte Osteria Le Logge i Siena. Gianni kjøpt tilbake de 2,5 hektar av familiens eiendom (Le Chiuse di Siotto) i 1988, med ytterligere ekspansjon i 1996. I November 2008 døde Gianni, men hans kone Laura Vacca med hjelp av oenologist Paolo Vagaggini forsetter jobben de to har gjort sammen i 31 år. Vinproduksjonen er av tradisjonell stil, (bruk av store Slovenske botte) og vinene fra Brunelli har en tilstrekkelig ryggrad og lengde for å bære gjennom et par tiår. Brunelli produserer bare 30 000 flasker vin i året. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: http://www.giannibrunelli.it/

Passer til:

Lyst kjøtt

Lam og sau

Storvilt

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:555.00 ink mva
Horecapris:476.05 eks mva

Vinmonopolnummer: 11667901
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 5503479
Alkoholnivå: 14,0 %
SAP-nr: 9064461