Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Il Civettaio

Civettaio Montecucco Sangiovese 2014

Land: Italia

Region: Toscana

Type: Rødvin

Druer: Sangiovese

Manuell høsting. Vinifisering på biodynamiske prinsipper.Spontantfermetert, ingen filtrering, lav svovling. Lagret 18 måneder på gamle slovenske eikeliggere og brukte fat, 24 mnd. på flaske.

Karakteristikk: Delikat og elegant nese med modne og syltede kirsebær, nøtter og hengt kjøtt. Flott struktur med stor intensitet og lengde, bløte taniner og lang avsluttning.

Om vinen: Passer til retter av and, lam, rødt kjøtt, vilt som hjort, rensdyr og fugl. Sopp og trøfler.

Om produsenten: Il Civettaio har beliggenhet ved Civitella Paganico nær byen Grosseto i Maremma, et av de vakreste områdene i Toscana. Da Gregorio Dell'Adami de Tarczal kjøpte eiendommen i 1998 hadde han mål om å gjenopprette, bevare og gi et nytt liv til stedet, sammen med et ønske om å produsere organiske viner og extra virgin olivenolje. Produksjonen har fra starten av vært helt økologisk, i total respekt for jordsmonn og miljø. Restaurering av eiendommen ble gjort med ønske om å bevare så mye som mulig. Solcellepaneler ble installert og underjordiske vann, funnet på eiendommen, brukes via en vannsisterne. Med samme oppmerksomhet og omsorg som oppussing av det gamle våningshuset ble den allerede eksisterende olivenlunden renovert og det ble beplantet 7 hektar med vinstokker, hovedsaklig Sangiovese. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: http://www.civettaio.it/

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:209.90 ink mva
Horecapris:181.92 eks mva

Vinmonopolnummer: 2226201
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4302774
Alkoholnivå: 13,5 %
SAP-nr: 9038666