Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Felton Road

Bannockburn Pinot Noir 2018

Land: New Zealand

Region: Otago

Type: Rødvin

Druer: Pinot Noir

Karakteristikk: Duften gir umiddelbar en potpourri av blomster, elegant sammenvevd med subtil mineralitet. Smaken begynner presis og leken og viser sandeltre og fine kryddertoner. Balansert og komplett: har nydelig sjarm, harmoni og en vedvarende avslutning. Uimotståelig i sin ungdom, men ytterligere kompleksiteter vil uten tvil komme fram.

Om vinen: Denne vinen er en blanding fra tre vinmarker; Cornish Point, Calvert og The Elms. Oppbinding ved en enkelt vertikal skuddposisjon (VSP) baldakin sikrer jevn og tidlig fruktmodning. Tynning og posisjonering av skudd, bladplukking og høsting utføres alt for hånd for å sikre optimal kvalitetsfrukt. Dekkavlinger er plantet mellom rader for å hjelpe til med balanse og for å forbedre jordhelsen og det generelle biologiske mangfoldet. Den unike tyngdekraftstrømvinningen gjorde det mulig for druene å bli forsiktig avstilket direkte i åpne fermentorer uten å pumpe, med ca 25% som hele klaser. Tradisjonell gjæring med en moderat lang maserasjon på skallene har gitt god farge og tannin med betydelig smaksdybde. Denne vinen var lagret i 13 måneder i franske eikefat fra håndverkere i Burgund. I overensstemmelse med vår ikke-intervensjonistiske tilnærming til vinfremstilling, ble denne vinen gjæret med innfødt gjær og ble ikke klaret eller filtrert

Om produsenten: Felton Road ligger i varme, nordvendte bakker med jordsmonn av gammel isbre i Bannockburn, i hjertet av Central Otago. Den moderne vingården mottar 100 % av sin frukt fra sine tre vingårder, som alle dyrkes biodynamisk og er fullstendig sertifisert av Demeter. Minimal intervensjon i vinfremstilling med slike metoder som kun naturlig gjær, ingen klaring eller filtrering, gjør det mulig å la hver vinmark uttrykke sin personlighet. Siden den første årgangen i 1997, har Felton Road fått et formidabelt verdensomspennende rykte. I 2010 var Felton Road utpekt til Grand Cru vingård i New Zealand, gitt tittelen Tipuraganga Teitei o Aotearoa. Denne Grand Cru-statusen, som for tiden bare holdes av to andre vinprodusenter, anerkjenner de fremste produsentene av Pinot Noir i New Zealand. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: www.feltonroad.com

Passer til:

Lam og sau

Småvilt og fugl

Fisk

Fylde:
Friskhet:
Garvestoff:
Sødme:
Frukt:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:443.00 ink mva
Horecapris:361.40 eks mva

Vinmonopolnummer: 6152701
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: SR Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 1489608
Alkoholnivå: 13,5 %
SAP-nr: 9051401