Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Felton Road

Block 3 Pinot Noir 2018

Land: New Zealand

Region: Otago

Type: Rødvin

Druer: Pinot Noir

Grand Cru

Karakteristikk: En dyp, kjøttfull duft av mørk frukt, og med komplekse hint av humus og mørk rose. Smaken er mer overdådig enn fargen kan tyde på. Rik frukt av ville bær som fører til en besnærende toner av kalk. I bunnen av smaken ligger rik sjokolade, mokka; urte-kompleksitet. Sofistikert, sensuell og umiskjennelig Blokk 3.

Om vinen: Denne vinen er hentet fra Blokk 3 i vinmarken The Elms , hvor en dyp benk av istidsavsetninger er blandet med soner av kalk. Oppbinding i vinmarke med en enkelt vertikal skuddposisjon (VSP) baldakin sikrer jevn og tidlig fruktmodning.Tynning og posisjonering av skudd, bladplukking og høsting utføres alt for hånd for å sikre optimal kvalitetsfrukt. Dekkavlinger er plantet mellom radene for å hjelpe til med balanse og for å forbedre jordhelsen og det generelle biologiske mangfoldet. Den unike tyngdekraftstrømvinningen gjorde det mulig for druene å forsiktig forsegles direkte i åpent fermentorer uten å pumpe med ca. 25% som hele klaser. Tradisjonell gjæring med en moderat lang maserasjon gir god farge og tannin med betydelig smaksdybde. Denne vinen var lagret i 13 måneder i franske eikefat fra håndverkere i Burgund. I overensstemmelse med vår ikke-intervensjonistiske tilnærming til vinfremstilling, ble denne vinen gjæret med innfødt gjær og ble ikke klaret eller filtrert

Om produsenten: Felton Road ligger i varme, nordvendte bakker med jordsmonn av gammel isbre i Bannockburn, i hjertet av Central Otago. Den moderne vingården mottar 100 % av sin frukt fra sine tre vingårder, som alle dyrkes biodynamisk og er fullstendig sertifisert av Demeter. Minimal intervensjon i vinfremstilling med slike metoder som kun naturlig gjær, ingen klaring eller filtrering, gjør det mulig å la hver vinmark uttrykke sin personlighet. Siden den første årgangen i 1997, har Felton Road fått et formidabelt verdensomspennende rykte. I 2010 var Felton Road utpekt til Grand Cru vingård i New Zealand, gitt tittelen Tipuraganga Teitei o Aotearoa. Denne Grand Cru-statusen, som for tiden bare holdes av to andre vinprodusenter, anerkjenner de fremste produsentene av Pinot Noir i New Zealand. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: www.feltonroad.com

Passer til:

Lyst kjøtt

Lam og sau

Fisk

Fylde:
Friskhet:
Garvestoff:
Sødme:
Frukt:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:658.00 ink mva
Horecapris:533.40 eks mva

Vinmonopolnummer: 814101
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: SR Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4806394
Alkoholnivå: 13,5 %
SAP-nr: 9051407