Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Kelley Fox

Ahurani Pinot Noir 2017

Land: USA

Region: Oregon

Klassifikasjon: AVA

Type: Rødvin

Druer: 100% Pinot Noir

Karakteristikk: Fordi jeg ikke flasker en separat Momtazi Vineyard 2017, har denne Ahurani alle mine beste fat fra denne vingården som normalt ville være i den flasken. Dette er en seriøs Pinot av sted som tilbys til en betydelig verdi. Det inkluderer vinene fra den lengre elskede Blokk C øverst (med eksponering for både øst-Cascades vulkanske fjell - og vest-Stillehavet), Blokk B ved siden av den, og den vertiginous Blokken K (øst- vender og ligger over en vakker liten innsjø). Denne Demeter-sertifiserte biodynamiske Pinot har en strålende, fasettert gjennomsiktighet med middels sanne røde farger og kule undertoner. Det er ung når jeg skriver dette (tidlig i desember 2018), og nesen er litt spenst i begynnelsen, men presenterer raskt den klassiske støvete Momtazi Vineyard mineralen, ville urter, eksotiske krydder og deilig rød frukt karakter. Angrepet er både presist og glatt og følger med saftig rød kirsebær / bærfrukt og en lang finish. Denne vinen har lett (som i naturlig) kraft, men er så stille og vektløs som en nattflygende ugle.

Om vinen: Uninoculated: ingen kommersielle gjær eller pied de cuve. Naturlig pre-macerasjon varer vanligvis ca 5 dager. Total tid på skinn om tre uker. En pigeage per dag av meg. Trykk for å smake på tørrhet og avgjøre før de tappes ned. 50% Whole Bunch . Naturlig malolaktisk gjæring under løft. Aldring i nøytral fransk eik Burgundfønner fra det meste av trange korn (228 liter)Flaske på ca 9 eller 10 måneder etter plukking.

Om produsenten: Kelley Fox Wines er en liten vingård jeg opprettet i 2007 sammen med min far, Gerson 'Gus' Stearns. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: www.kelleyfoxwines.com

Passer til:

Fisk

Lam og sau

Storvilt

Fylde:
Friskhet:
Garvestoff:
Sødme:
Frukt:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:320.00 ink mva
Horecapris:263.00 eks mva

Vinmonopolnummer: 10793001
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: SR Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 5273578
Alkoholnivå: 12,5 %
SAP-nr: 9060279