Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
TGR Logistique

Ch. Coutet 2004

Land: Frankrike

Region: Bordeaux

Type: Søtvin

Druer: 80% Semillon 18% Sauvignon Blanc 2% Muscadelle

Druene er håndplukket i flere omganger og er fermentert i temperaturkontrollerte ståltanker ved 20-22°C. Vinen er lagret fat i ca 24 mnd før tapping på flaske.

Karakteristikk: Gyllen farge. Fruktig nese med mango, sitrus, tydelig preg av botrytis. Søt og fyldig vin, veldig fruktig, god friskhet og rik ettersmak.

Om vinen: Vinen passer veldig godt til desserter bestående av sitrus, karamell og eller epler. I tillegg passer den godt til blåmuggost.

Om produsenten: Bordeaux er hovedstad i det franske departementet Gironde sørvest Frankrike. Byen ligger ved Gironde, som er en stor elvemunning der elvene Garonne og Dordogne flyter sammen. Røde viner fra Bordeaux skiller seg grovt sett i to, hvor ”left bank” er viner fra vestsiden av elven Gironde og ”right bank” er viner fra områdene til øst. Viner fra områder el. kommuner på vestsiden av elven er hovedsakelig basert på cabernet sauvignon i tillegg til merlot, cabernet franc og petit verdot. På østsiden av elven finnes mer elegante viner, med hovedvekt på merlot druen. Etter flere ukers gjæring i store fat (her brukes det enten eik, stål eller sement) blir grunnvinen i fra de enkelte drueslagene overført fra gjæringsfatene. Nå blir vinen lagt på mindre eikefat og modnet i løpet av 15 til 24 måneder avhengig av kvalitet. (Les Mer...)

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:525.00 ink mva
Horecapris:450.85 eks mva

Vinmonopolnummer: 8327001
Utvalg Vinmonopolet: BU
Importør: B&R Wine
Str: 0,75 L
EPD-nr: 5039532
Alkoholnivå: 14,0 %
SAP-nr: 9056510